september 23, 2024

Verstevig je fundament bij Retraite De Logt – Een reis naar innerlijke veerkracht en zelfleiderschap

In de hectiek van het dagelijks leven kan het een uitdaging zijn om stil te staan bij wat er écht in je omgaat. De constante prikkels, verantwoordelijkheden, en druk vanuit je familie, werk en omgeving laten vaak weinig ruimte over om te reflecteren en tot jezelf te komen. Bij Retraite de Logt begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden wij vanaf november 2024 een uniek verdiepend trainingsprogramma aan, waarbij persoonlijke groei centraal staat. Dit programma bestaat uit vier retraite-weekenden verspreid over een half jaar, speciaal ontworpen om je fundament te verstevigen en je innerlijke veerkracht te vergroten.

Waarom een verdiepend trainingsprogramma bij Retraite de Logt?

Rust in een veilige bedding

Tijdens onze retraites kom je volledig tot rust, weg van de constante prikkels van het dagelijks leven. De serene en natuurlijke omgeving van Retraite de Logt helpt je om los te komen van je dagelijkse dynamiek en zorgt ervoor dat je echt kunt ontspannen. De bedding van onze retraite – een veilige en ondersteunende ruimte – geeft je de mogelijkheid om emoties en ervaringen te verkennen in een geborgen omgeving. Hierin kun je jezelf overgeven aan het moment, wetende dat je gesteund wordt door een professioneel begeleidend team.

Ruimte voor persoonlijke reflectie

In een wereld waarin tijd altijd lijkt te dringen, biedt Retraite de Logt juist ruimte. Niet alleen fysieke ruimte, maar ook mentale ruimte. Dit creëert de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te verkennen en los te komen van de vaste routines van het dagelijks leven. Onze retraite is een plek waar je echt de tijd neemt om te reflecteren, te oefenen en de opgedane inzichten fysiek te integreren. De oefeningen, meditatie en reflectiesessies helpen je om diepgaand contact te maken met jezelf en je eigen processen.

Tijdsloze groei en integratie

Ons programma is zorgvuldig opgebouwd om jou op een diepere laag te ondersteunen. De vier weekenden bieden jou de kans om in een vaste, kleine groep door een proces van zelfontdekking en persoonlijke groei te gaan. Deze continuïteit zorgt voor stabiliteit en een gevoel van veiligheid, waardoor je elke keer dieper kunt duiken in de thema’s die we aanbieden.

Begeleiding en continuïteit

Tussen de weekenden door zijn er oefengroepen en 1-op-1 coachingsessies om je proces verder te ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen tijdens de retraite werkt aan je groei, maar dit ook in je dagelijks leven kunt integreren. Daarnaast ontvang je een naslagwerk van de training, zodat je altijd kunt terugvallen op wat je geleerd hebt.

Waarom kies je voor Retraite de Logt?

Wat ons programma onderscheidt van andere trainingen, is dat wij een volledig verzorgde, verdiepende ervaring aanbieden in de vorm van vier retraite-weekenden. Dit betekent dat je niet alleen inhoudelijke kennis en oefeningen aangeboden krijgt, maar dat je ook de tijd en ruimte krijgt om diepgaand met deze thema’s aan de slag te gaan. De combinatie van persoonlijke begeleiding, de continuïteit van de kleine groep en de focus op rust, ruimte en reflectie maakt deze retraite reeks uniek.

Bij Retraite de Logt creëer je niet alleen meer rust, balans en betekenis in je leven, maar werk je ook aan een stevig fundament voor jezelf. Dit programma helpt je om dieper in contact te komen met jezelf, je patronen te doorbreken, en vanuit innerlijke kracht je leven richting te geven.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere reis naar innerlijke veerkracht en zelfleiderschap. Schrijf je nu in en geef jezelf de kans om je fundament te verstevigen en een leven met meer rust, balans en betekenis te creëren.

Praktische informatie

  • Startdatum: November 2024
  • Duur: Vier weekenden verspreid over zes maanden
  • Locatie: Retraite de Logt

 

Ben jij klaar voor deze innerlijke reis? Ontdek meer hier: Training Programma”Verstevig je fundament, of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Daarnaast verwelkomen we je graag tijdens onze informatie-middag op 20 oktober van 14:00 tot 16:00, waar je meer kunt leren over het programma, kennis kunt maken met de coaches, en de sfeer van Retraite de Logt zelf kunt ervaren.

Boek een retraite

Verstevig je fundament bij Retraite De Logt – Een reis naar innerlijke veerkracht en zelfleiderschap